Kelainan Dalam Menjamu Selera

CERANA VILLA RESORT DAN MEDAN IKAN BAKAR terletak 10 km dari bandar Kota Bharu menghala ke pantai senok melalui pekan Kota Jembal (Kedai Lalat) ia dapat dihubungi samada melalui bas, kereta sewa dan kenderaan persendirian. Jarak daripada lapangan terbang Sultan Ismail Petra adalah 15 minit perjalanan melaui kawasan perindustrian Pengkalan Chepa(Padang tembak)


KONSEP

Berkonsepkan alam semulajadi dan perkampungan, mini resort dan medan ikan bakarini terletak di pinggir sungai Pengkalan Datu. Kehijauan lanskap yang menarik dengan suasana yang nyman, aman danselesa, memberi peluang kepada pengunjung untuk menikmati suasana alam semulajadi yang sunyi dari hiruk pikuk bandar.

KEMUDAHAN

Restoran Terapung

Dewan mini

Chalet dan asrama

Dewan terbuka

Musalla

SESUAI UNTUK SEMINAR

Resort ini juga esuai untuk menganjurkan seminar dan juga menganjurkan kursus

MENU

Kami menyediakan pelbagai menu masakan termasuklah pelbagai makanan laut bakar, Ala Thai, Barat, China dan hidangan tempatan secara pakej ataupun perseorangan dengan harga yang berpatutan .

HUBUNGI:

Tel: 09-7659697, Fax: 09-7646677




10 comments:

  1. salam..saya nak tanya tentang penginapan yang ada, brp harga kalau sy nk sewa bilik untuk 2 org?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..syelet sini ada 2 jenis..yg lama dr kayu Rm 60-150..yg br dr batu Rm100-150..semua kpluan asas disediakan tmasuk aircond n tv...makanan kat restorant pun sedap n harganya bpatutan..

      Delete
  2. salam.. nak tanya
    aktiviti apa yang best bole buat kat sini kalau kami datang buat family day ke..

    ReplyDelete
  3. Xde gambar bilik yg rm60 tu?

    ReplyDelete
  4. Salam...kalau pakej utk 11org mkn hrga mcmna? Pakej ape yg ada?

    ReplyDelete
  5. Salam...kalau pakej utk 11org mkn hrga mcmna? Pakej ape yg ada?

    ReplyDelete
  6. Salam,dlm chalet tu ada berape bilik? Cth nye ada x 2bilik dlm 1 chalet? Bpe hrge utk 1mlm?

    ReplyDelete
  7. saya sudah menginap di sana dan pemandanganya menarik dengan tamanan hutan nipah di sepanjang sungai. selesa untuk di diami makanana best . seronk pengalaman di atas restoran terapung kususnya sewaktu bot lalu kawasan sungai kita akan berasa sedikit gelombang.boleh diperbaiki lagi dari segi persekitaran dan servis . tahniah kepada operator.

    ReplyDelete
  8. Ad kijo kosong ko kt cerana?

    ReplyDelete
  9. 24/12 jalan2 cari makan bila time balik bercuti dgn anak2. Singgah restoran terapung, customer ada 2 table jer. Oder siakap 3 rasa, daging merah, sotong celup tepung, butter prawn & kailan ikan masin, air sirap. Total rm107. Next day, hbs 1 family sakit perut, muntah, demam. Confirmed by doctor food poisoning. Kepada yg menyediakn mknan, please utamakn kebersihan. Mmg nightmare utk kami seklrga

    ReplyDelete